Reviews

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij koop, verkoop, huur en verhuur van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Wie is de beste makelaar?

Een van de bronnen van onze reviews is Wie is de Beste Makelaar. Dit is een keurmerk voor makelaars die een 8 of hoger scoren in klanttevredenheid. Met een gemiddeld cijfer van 9,6 voldoen onze makelaars ruimschoots aan deze norm. Ook tevreden over onze dienstverlening? Laat uw waardering achter op een van deze reviewsites!

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rupelmonde 103

    Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Vanaf de eerste kennismaking met Jan Jaap wist ik al dat alles goed zou gaan en goed zou komen. Zeer deskundige man en super vriendelijk!

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • Poortwachter 9

    Glashelder, vrolijk en behulpzaam

    Onze ervaring met Jan-Jaap ten Arve is uitstekend, zowel als verkopend als aankopend makelaar. Het hele proces verliep glashelder, vrolijk en behulpzaam vanuit Jan-Jaaps kant. Wij raden Jan-Jaap zeer aan!

    Recensie door Mevr. Larralde Ortiz

    Lees verder

  • Turnhoutplantsoen 50

    Snel en voor een zeer goede prijs verkocht

    We hebben onze woning snel en voor een zeer goede prijs verkocht. Precies zoals door de makelaar voorspelt! De begeleiding was prima. Zeer tevreden!

    Recensie door Mevr. Eitjes

    Lees verder

  • Afroditekade 28B

    Correct, enthousiast en behulpzaam

    Deze beoordeling geldt voor zowel Filipe als Ton, het was een team effort. Wat ik heel prettig vond is dat Filipe mij ten allen tijde met raad en daad terzijde heeft gestaan. Mijn situatie was niet standaard, aangezien ik in het buitenland zat en er last minute ook nog een schade ontstond aan mijn woning. Ik heb ervaren dat Filipe (Ton ook, bij de intake) de 'extra mile gingen', wat mij een hee...

    Recensie door Arnoud

    Lees verder

  • Zocherstraat 62 4

    Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic.

    Pelle was a great broker for when I sold my apartment - quick , responsive, smart, hard-working, and empathetic. Highly recommend!!

    Recensie door Nick Leddy

    Lees verder

  • Archimedesplantsoen 35-h

    Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar

    Het verkooptrajecten van ons huis is door Maurits begeleid. Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar, vol enthousiasme en een goede marketing! Goede adviezen gegeven waardoor we het maximale uit de verkoop hebben kunnen halen! Ik kan het iedereen aanraden om met Maurits te werken, volgende keer weer!

    Recensie door Nadja Krämer

    Lees verder

  • Sam van Houtenstraat 197 H

    Actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden

    Door tussenkomst van Stuyvesant, Jan Jaap ten Arve is ons huis naar ruime tevredenheid verkocht! Hij heeft grote indruk gemaakt met zijn actuele marktkennis gecombineerd met uitstekende communicatievaardigheden, tel daarbij de professionele faciliterende persoonlijkheid bij op en je krijgt MEER Makelaar voor dezelfde prijs. Wij kunnen Jan Jaap ten Arve van harte aanbevelen voor uw (ver)koopopdr...

    Recensie door ted hira

    Lees verder

  • Van Stolwijkstraat 45-4

    Haalt alles uit de kast om je optimaal van dienst te zijn

    Geweldig kantoor, dat zelfs in deze relatief makkelijke tijden voor de verkoop van woningen in Amsterdam alles uit de kast haalt om je optimaal van dienst te zijn. Andere "arrogante" makelaars kunnen er een voorbeeld aan nemen.

    Recensie door Derk van Tongeren

    Lees verder

  • Ter Boede 10-3

    Een goede makelaar is het halve werk...

    Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

    Recensie door Familie ter Weele

    Lees verder

  • Van Nijenrodeweg 559

    Hij staat altijd voor je klaar

    Jan Jaap is fijn in de omgang en in de communicatie. Hij staat altijd voor je klaar en heeft goede kennis van de huidige markt.

    Recensie door Dhr. Brekelmans

    Lees verder

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Recensie door Xander Waller

    Lees verder

  • Tilanusstraat 81 III

    Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag

    Rogier is ten alle tijden bereikbaar. Fijn en deskundig advies. Komt rustig en professioneel over. Denkt praktisch en flexibel mee. Woning binnen een week verkocht voor een prachtig bedrag. Ook alles in de afhandeling ging perfect.

    Recensie door Een Funda gebruiker

    Lees verder

  • James Rosskade 26 2

    Snel en goed geregeld

    Makelaar heeft alles snel en goed geregeld, heeft kundig advies en is fijn in de omgang. Elke vraag is netjes beantwoord en makelaar is behulpzaam.

    Recensie door Dhr, Remo

    Lees verder

Naar boven